středa 30. dubna 2014

Spring/Summer Violet Flirt with COLORAMA

Zdravím,

je středa podvečer, zítra je volno, alespoň jeden den pohody doma navíc. Jeden den sice není mnoho, ale nikdy nevíme, co se všechno dá (nebo taky nedá) stihnout za jeden jediný den.
(PS: Jestli chcete vědět, co je možné stihnout za jeden den, přečtěte si knihu Jen jeden den od Gayle Forman, skvělá autorka i kniha, doporučuji).

Ale to jsem trochu odbočila.
Chtěla jsem vám povědět něco maličko o své posedlosti fialovou na nehtech. Ano, miluji fialovou, fialové laky na nehty, i fialové oblečení či doplňky. Fialková je krásná barva, ženská, uklidňující a velmi, velmi moderní a stylová. Samozřejmě, jsme lidé a ne všichni máme stejné názory ohledně barev i všeho ostatní, takže někteří se mnou mohou nesouhlasit. Pro mě samotnou není fialová jediná nádherná barva, ale poslední dobou je to prostě TOPka.
Tak jsem chtěla další článek na blogu tak trochu obarvit na fialovo, protože fialová ve mě evokuje jaro a léto a takovou tu nespoutanost, hravost a svobodu.
Představím vám své tři fialové laky na nehty od úžasné Coloramy od Maybelline New York. Tahle značka je naprosto fenomenální, barvy jsou syté, je jich opravdu hodně k vybrání, jsou krásné a podle toho, jak žena chce, jsou matnější, perleťové, lesklé, třpytivé. Tohle všechno a ještě mnohem víc a ještě ke všemu jsou kvalitní. Co víc můžeme ještě chtít? :)

Ve své vlastní Colorama sbírce mám celkem tři fialové odstíny:


První zleva: Odstín 215 (lesklý), Odstín 50 (třpytivý), Odstín 02 (Perleťový)

Ať už používám jakoukoli značku nebo barvu laku, vždycky nanáším dvě vrstvy. Jedna vrstva je totiž většinou nevýrazná a mnohdy i trochu mdlá a také se rychleji oloupe. Ale dvě vrstvy už jsou krásně syté, viditelné a déle vydrží, i když dvě vrstvy trochu déle schnou. Ale to je maličkost, počkat o pár minut déle, záleží hlavně na výsledku; nehty jsou krásné, barevné a zatraceně neodolatelné.

Odstín 02 - Perleťový

Tato barva se mi velmi líbí z toho důvodu, že není úplně nejvýraznější, je naopak krásná a decentní, romantická a profesionální. Perleťový vzhled a jemňoučký fialový nádech dodává tomuto odstínu na přitažlivosti. Řekla bych, že hlavně pro ženy a dívky s romantickou duší, které milují fialovou ve své nejjemnější podobě, ne příliš výraznou nebo křiklavou, a které zároveň zbožňují lehký lesk a perleť.

Odstín 50 - třpytivý

Tento odstín fialové je překrásný. Na první pohled jsem se do něj zamilovala a to byl jenom ve skleničce. Mikročástečky třpytek vypadají na nehtech naprosto úžasně. Lak se krásně leskne a vypadá i trochu metalicky. Tohle je takový odvážnější odstín, který rozhodně upoutá vítanou pozornost.

Odstín 215 - Lesklý

A tady je odstín, který bych nejspíš označila za svůj úplně nejoblíbenější. Barvička je trochu pastelová, ale zároveň i velice sytá. Velmi dívčí a neotřelá. Opravdu velice povedený odstín. Nosit se dá na jakoukoli příležitost a stále bude vypadat hezky. Obzlvášť perfektně si ho představuju v létě, ke krásným, jednoduchým bilým šatům nebo krátkým džínovým šortkám a svěžímu crop topu.

Tak, tohle jsou moje tři TOP fialové laky od Coloramy. Jak jistě víte, Colorama má nepřeberné množství barev, až je těžké si vybrat jenom jeden. Každý si najde ten svůj ideální odstín, který mu učaruje a bude se mi líbit nejvíce.
Tohle jsou typy, pokud jste milovnice fialové barvičky jako já a fialovou potřebujete hýřit i na nehtech.

Přeju krásný zbytek dnešního dne a ještě více si užijte zítřejší volno.

With love,
Triss

2 komentáře:

  1. Taky jsem si jeden nedávno koupila, tělový a je skvělý. Co se týče tvé sbírky, taky se mi nejvíc líbí ten poslední:). Od Gayle Forman jsem nedávno četla Jestli zůstanu, hezká knížka:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden tělový od Coloramy mám taky, s třpytkama, tělové jsou taky moc pěkné. :)
      O Jestli zůstanu už jsem taky uvažovala, snad si ji někdy přečtu.
      A děkuju moc za komentář.

      Vymazat

Děkujeme za každý komentář.