neděle 31. srpna 2014

My most favorite bloggers


Ahojte,
Každý má své oblíbené blogerky. Já vám dneska ukážu ty svoje. Blogy nejsou seřazeny podle oblíbenosti, protože každá je jiná, má odlišný blog, zajímá se o něco jiného, píše různé recenze, má jiné fotky a jiný styl oblékání.

Petralovelyhair – její jméno je v blogerském světě něco jako jméno Beckhama ve fotbale, Michala Jacksona v hudbě, jaromíra Jágra v hokeji. Je úspěšná, je úžasná, přispívá mnoho článku během týdne, všechny jsou zajímavé a jiné. Věnuji tomu tolik času, že ocenění Blogerka roku je zcela zasloužené.  Píše a točí videa o kosmetice, oblečení atd.. Zaslouží si každičký úspěch a já ji to ze srdce moc přeju, protože na to všechno má nárok.

Kissbook – Mii blog je pro mě hodně inspirativní. Kdyby měl být zvolen miss blog, tak bych hlasovala pro ni. Je svěží, moderní, mladý. Její články jsou propracované, kvalitní, krásné fotky, myslím, že bych mohla říct, že jsou dokonalé. Miuška má neuvěřitelný přehled o tom, co se nosí ve světě, co jsou nejžhavější trendy. A proto její blog mám moc ráda.

Once upon a time – vždycky když vidím, jak se Kačka dokáže namalovat, nemůžu uvěřit vlastním očím. Jsem z toho vždycky celá paf. Podívejte se na její blog a podívejte se sami. Její líčení je propracované do nejmenších detailů a ikdyž to všechno moc krásně rozepíše, tak se nenalíčím jako ona.Sama je moc krásná i bez makeupu a na její fotky je radost pohledět. A vždycky mám velkou radost z každého jejího článku.

The Blondieverse – kdo by nemiloval Marťi výstižné, ale přesto naprosto vtipné články. Miluju jak shrne to nejdůležitější  a občas tam hodí něco vtipného. A její styl oblékání? Neznám nikoho,, tak zajímavého a jsem ráda,  máme v Česku někoho kdo ožíví tu šeď českých ulicí. Dokáže všechno krásně zkombinovat, vypadá to  moderně a taky ji všechno sluší. Já kdybych si oblékla půlku jejích šatníku vypadám jako blbec.

France Baby - Jituščin blog beru jako kdybych chodila na blog své kamarádka. Její články, fotky na mě působí kamarádsky. Moc krásně se obléká, přidává často články a toho si vážně cením. Její blog mně párkrát spravil náladu. A doufám, že nikdy nepřestane blogovat.

Fashion Lady An – neznám většího shoppaholica než je Anettka. Já jí mít poblíž, tak na mě v obchodě nic nezbyde. Její styl oblékání je různorodý a všechno ji moc sluší. Pokaždé má na sobě uplně jiný styl, než měla v předchozím článku, nikdy nevíte s čím přijde příště. Ale co na ní mám nejradši? Je její styl psaní,  když si čtu, co napsala, mám pocit jako kdyby mi napsala něco kamarádka. A proto na její blog moc ráda chodím.

The Make Up Euphoria – její blog patří mezi moje první oblíbence. Mám moc ráda její články, recenze a všechno, co se děje na jejím blogu. A taky má moc krásný fotky, na které je radost pohledět.Jejím recenzím na 100% věřím a hodně na ní dám. A nikdy svoje články neodflákne.

Život podle Lucie – nejvtipnější blog, co znám. Její články mě dokážou přivést na jiné myšlenky a zasměju. Je to ten styl humoru, co mám ráda, občas si do sebe rýpne a to se mi líbí. Napíše všechno upřímně, to vyzbí ještě vtipněji. Jeji blog je pro mě naprosto optimistická, veselá studánka. 


 A co vaše oblíbené blogy?


2 komentáře:

  1. Ahojky Oreo, já se přiznám, že z tvého seznamu jsem kdysi některé četla, případně sledovala na youtube, ale v současné době jsem svoje sledování zminimalizovala už jen na pár lidí a spíše se držím těch ne tolik populárních. :-)

    nail polish - nail art blog Mikrosvět by Ellen

    OdpovědětVymazat
  2. ahoooj :-) některé blogy znám a některé ne...rozhodně se a ty pro mě neznámé podívám !! já mam nejraději assi aupofstyle.....ty mě baví že píšou od každého něco......
    sama píšu blog.....budu ráda za komentář !

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.