úterý 2. června 2015

Garnier micellar water


Krásnou středu všem,
já vždycky používala na odličování odličovací mléko a byla jsem spokojená. Ale jak jsem se začala zajímat více o kosmetku (má peněženka poznamenala težkou ztrátu), tak mi neušly recenze na micelární vodu Garnier. A tak já si řekla, že taky vyzkouším to kouzlo micelárek a koupím si zrovna tuhle a taky napíšu, co nejdřív recenzi ať je aktuální. Ale to bych nebyla opět já, aby pro tento produkt ani pes neštěkl. Doufám, že vám touto recenzi málinko osvěžím pamětˇ  a někomu přijde vhod :)



 Značku Garnier založil v roce 1904 chemik Alfred Amour Garnier, který vyvinul inovativní tonikum na přírodní bázi, využívající pozitivní vlastnosti rostlin. Značku později koupila skupina L’Oréal.Je stále věrná svému přístupu založenému na jednoduchosti a otevřenosti, který jí před desetiletími pomohl získat její vynikající postavení. Značka podporuje přírodní, mladistvou a pozitivní krásu, spíše než krásu umělou, a kombinuje v sobě vysokou kvalitu a inovativnost s dostupností. Poháněna je svou filozofií dynamického ducha a silného optimismu. Od roku 1960, kdy se Garnier stal průkopníkem domácího barvení vlasů, nepřestává ve svých inovacích a rozšiřování zákaznické základy zejména se svými řadami Nutrisse a Color Naturals. V roce 2012 pak Garnier provedl přímo revoluci v barvení s řadou Olia, svou první trvalou barvou na vlasy s přírodními květinovými oleji a alkalickým agentem MEA nahrazujícím škodlivý a zapáchající amoniak. Také některé z produktů pro péči o pleť se staly nesmírně populárními a odvedly průkopnickou práci, například BB krém, bez kterého se dnes mnoho žen prostě neobejde, nebo vyhlazující a zkrášlující péče 5 sec Perfect Blur.Garnier nabízí řešení nesmírně široké škály kosmetických potřeb s vysoce inovativními a kvalitními a přitom cenově dostupnými produkty.
zdroj


GARNIER micelární voda 400 ml (169Kč)


OFICIÁLNÍ POPIS:
Micelární pleťová voda Garnier Skin Cleansing je určená pro jemné čištění pleti i očí. Speciální micely na sebe vážou nečistoty, a díky tomu snadno odstraní i make-up nebo usazeniny v pórech. Micelární voda má zároveň osvěžující a zklidňující účinky. Bez parfemace, dermatologicky a oftalmologicky testováno. Je určena pro citlivou a suchou pleť
Účinky:
 - důkladně čistí pleť
- odstraňuje make-up
 - osvěžující a zklidňující účinky



MŮJ NÁZOR:
Balení -> je přímo obrovské a to se mi líbí. Tvar je oválný a dobře se drží v ruce. A i písmenka jsou trošku větší, tak si nemusíte moc namáhat oči. A taky je s ní jednoduchá manipulace a na dávkujete si přesně tolik, kolik budete chtít.
Odličování->odličení makeupu s ní jde vážně skvěle, zato u očí už to jde poněkud hůře, nemám sice žádné srovnání, ale občas mě oči štípou a oko musím někdy i dřít, abych smázla všechny stopy řásenky a stínů
Čištění -> je bez parfemace, takže tohle je velké plus pro ty, co nemají moc rádí různé vuně u vod. Mně se na ní moc líbí, že nelepí a nevysušuje, pleť čistí to samozřejmě, ale jestli ji zklidnňuje to já nepoznám.

ZHODNOCENÍ:
 Za 400 ml za 169 Kč, to se vážně hodí, škoda jen, že mě po ní občas štípou oči a oko musím dřít. Až jí vypotřebuju, tak už si dělám zálusk na micelárku od Niveii :).





Krásný den všem :)






3 komentáře:

  1. Take ji mam a je super.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si budu muset nějakou pořídit, používám je spíše na dočištění, takže tahle by se hodila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si budu muset nějakou pořídit, používám je spíše na dočištění, takže tahle by se hodila :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.