pátek 3. října 2014

Novinky v drogerii + Baby Lips mánie

Ahoj čtenáři,
jako první vám chci říct, že stále probíhá GIVEAWAY, byla bych moc ráda, kdybyste se přihlásili.
A ještě něco vám chci říct, co mám na srdci.Vždycky jsem se snažila,abych si na blogu nestěžovala a aby byl sluníčkový. Ale tohle vám chci říct a jsem zvědává, jestli máte stejný nazor.. Jsem zklamaná v jaké žijem společnosti, kde lidé místo toho asi vám pomáhali,tak vám hážou klacky pod nohy..Jaký máte názor vy?
A teď k dnešnímu článku. Měla jsem v plánu vám přinášet pravidelný report z drogérii, ale bohužel je to nad moje časové možnosti. Ale náhodou se mi naskytla chvilka volna, tak jsem  toho využila a přináším vám novinky z naších drogérii. Doufám, že vás článek bude bavit a možná si pro něco i zajdete do Rossmana.
Musím se omluvit za miniaturní fotky, vůbec jsem to nečekala. Když dávám fotky z mobilu na  sociální síť mají normální velikost, ale když jsem je přenášela z mobilu do PC, tak jsou takové malinké. Příště si na to rozhodně dám pozor.

Musí vám být hned jasné, že  na fotkách budou Baby Lips. Nedivím se těm, co toho mají plné zuby. Podle mě z toho dělají až velké boom. A přitom to není žádný zázrak, ale jen obyčejný balzám. A proč všechna ta sláva okolo?  Jen kvůli tomu. že v Americe po tom všichni šíleli.Já už se dávno poučila z toho, že není všechno zlato co se v Americe třpytí..nebo tak nějak to je :D. Rozhodně v zimě je používat  nebudu, na to vytáhnu lepší a levnější kalibr. Ale o tom někdy příště..


4 úseky s Baby Lips, bláznivé :D



Dále na fotkách je makeup od Rimmelu Lasting Finish 25 Nude a pozor tenhle makeup má odstín Porcelain, což je rozhodně ten nejsvětlejší odstín make-upů v celé drogérii. Tak bledulky neváhejte ho vyzkoušejte. Ale mně připadá, že má trošku růžovější podton.


Pro srovnání  je vedle sebe odstín Porcelain (blíž k malíčku) a vedle je Ivory (blíž k palci)

Také jsem zde objevila novinku od Dermacolu lanýžový makeup Truffle, novou podzimní kolekci od Essence, řasenky od Dermacolu v akci a jako poslední deodoranty Rexona a Dove za super cenu








 A na závěr fotka z úplně jiného soudku. Nesnáším podzim a zimu a tak si je hodlám zpříjemňovat maličkostmi v podobě Yankee vosky. A plánuji si nakoupit další. Máte nějaký tip na podzimní vůni? Já si teď zapaluji vosk s vůni jahody a ještě víc se mi stýská po létu!


Krásný víkend všem :)

1 komentář:

  1. Dneska jsem taky byla v Rossmannu a jediné, co bylo všude vidět byly právě BabyLips. Jinak mě v drógerce nic nezaujalo.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.