středa 6. srpna 2014

Tangle Teezer


Ahoj všichni,
Na tuhle recenzi jsem se hodně těšila, ale dostala jsem se k ní až teď, ikdyž jsem jí měla naplánovanou na začátku léta. 

Každý má ve své kosmetice svaté grály aneb to nejlepší z nejlepších. Já mám zatím dva, které mě ohromily – parfém Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire a kartáč Tangle Teezer. O kterém bude dnešní recenze.


Myslím si, že o tomhle malém pomocníkovi, který usnadnil rozčesávání milion dívkám/ženám, jste určitě mnozí slyšeli a taky určitě je aspoň půlka z vás jeho hrdá  majitelka. Je to takový malý fenomén, co se vlasů týče a já si myslím, že na to má plné právo.
 






JAK TO VŠECHNO ZAČALO

TANGLE TEEZER se zrodil jako revoluční nápad mladého londýnského kadeřníka Shauna P. , který sbíral zkušenosti po mnoha salonech po celém světě. Uvědomoval si, že na trhu chybí kartáč, který rozčeše i ty nejneposlušnější vlasy.

Všechno to začalo v pořadu Dragons Den, kde pan Pulfrey reprezentoval kartáč pro bezbolestné rozčesávání, avšak úspěchu se nedočkal. Pan Pulfrey se však nevzdává a  později navázal spolupráci  s Boots, který prodával nejprve černý Tangle Teezer, ale ten  nebyl moc úspěšný, proto začali prodávat růžový Tangle Teezer a tím byla odstartováná popularita tohohle kartáče!




Vynalezl jsem Tangle Teezer protože zašmodrchání vlasů nebyl pouze problém v salonech, ale byl celosvětovým.
Barvení vlasů 30 vášnivých let mi umožnilo poznat a vymyslet skutečné řešení
Roky zkoumání a vývoje mě vedlo k vytvoření prvního  nikdy - předtím – viděného kartáče.
Kartáč který vypadal odliŠný, byl jiný, tak přirozeně fungoval odlišně.
Teď nemáš omluvu pro dny, kdy tvé vlasy vypadají špatně.
BĚŽ, ZMĚŇ SVŮJ KARTÁČ, NE SVŮJ ŽIVOT.

                                   







V ČEM SPOČÍVÁ JEHO KOUZLO

  • vyhovuje všem délkám i typům vlasů, můžete ho použít i na vlasy prodloužené
  • je  v několika verzích a mnoha různých designech, padne perfektně do každé ruky
  • zajišťuje vlasům opravdu bezbolestné rozčesání bez žádného tahání
  • během chvíle jemně a bez namáhání rozčeše i ty nejzacuchanější vlasy, aniž by je polámal, důkazem je pak množství vlasů v kartáči po česání
  • češe snadno mokré i suché vlasy,
  • zabraňuje lámání a třepení vlasů,
  • dodává lesk i objem
 JAK FUNGUJE

Štětinky tohoto kartáče jsou uzpůsobeny tak, že v místě kde se tvoří zauzlování vlasů a nejde za normálních okolností vlasy pročesat, se štětiny tohoto kartáče ohnou a nezatahají jak je tomu u normálních kartáčů. I přes to všechno vlasy dokážou velmi rychle a snadno bez vynaložení velkého tlaku vlasy dokonale rozčesat.Vzhledem k tomu, že jsou blízko u sebe, pomáhají uhlazovat vnější vrstvu vlasové kutikuly.


DRUHY

·         Tangle Teezer Aqua Splash 
umožňuje rychlé rozčesání vašich mokrých vlasů, a aplikaci vlasových masek. Díky svému povrchu se pohodlně  drží a nevyklouzne vám  z mokré ruky.
Pokud použijete kartáč bezprostředně po umytí vlasů, doba schnutí se pak sníží až o 50%. Díky speciálnímu rozložení a uzpůsobení štětin se totiž při rozčesávání dostane z vlasů mnohem více vody než s běžným kartáčem.
 

·         Tangle Teezer Elite
díky upravenému designu  kopíruje tvar hlavy. Umožňuje poskytnout pokožcemasáž a vlasům rychlé pročesání od kořínků ke konečkům. Štětinky tohoto kartáče jsou uzpůsobeny tak, že v místě kde se tvoří zauzlování vlasů a nejde za normálních okolností vlasy pročesat, se štětiny tohoto kartáče ohnou a nezatahají. I přes to všechno vlasy dokážou velmi rychle a snadno bez vynaložení velkého tlaku vlasy dokonale rozčesat.





·         Tangle Teezer Magic Flowerpot
  dokonale rozčeše jemné vlásky malých dětí a zabrání jejich dalšímu zacuchávání. Nedochází k táhání, zadrhávání vlasů či poškození i těch nejjemnějších vlásků.  A má místo i pro gumičky

·         Tangle Teezer Compact
Díky praktickému obalu, který chrání štětiny kartáče, a menším rozměrům, můžete kartáč nosit stále u sebe a použít ho vždy, když bude potřeba. Díky své velikosti je ideální na cesty. Ale tady upozorňuji, že velikost toho kartáče je opravdu malá.

·         Tangle Teezer Original
je stejný jako Tangle Teezer Elite, jen má upravený tvar a bude na vás, co se vám bude líp držet.


Obrázky jsou z http://www.feelunique.com/ a z http://www.luxusnivlasy.cz/

MŮJ NÁZOR
Po mých zkušenostech s kartáčy, jsem se jen děsila, jestli tohle není další reklamní tah, ale nebyl!
Jsem z něho unešené hlavně kvůli tomu, že vlasy neškube a netrhá, takže česání je zcela bezbolestné a je jedno jestli mám vlasy mokré či suché. Poradí si ze zacuchanými vlasy a to taky bezbolestně. Vždycky jsem se děsila kolik vypadaných vlasů budu mít v kartáči, ale byla tam jenom trocha, což mě potěšilo.  Tenhle kartáč vlasy uhlazuje, takže si s ním vytvořím perfektní hladký culík, což je u mě už jen taková třešnička na dortu.
  mám ten klasický Salon Elite a jsem s ním spokojená, nejprve jsem měla strach jak si  poradím bez rukojeti, ale do mé ruky padl jak ulitý, takže tady nevidím žádné mínus, jak by se zdát mohlo.
Pokud tenhle kartáč nevlastníte, tak vám doporučují, abyste to napravili. Ušetříte se bolesti a vaše vlasy získají šetrné zacházení a budou se mít jako v bavlnce. Já si to objednávala z PARFUMS






Pěkný den všem :)

3 komentáře:

  1. Super recenze :). Já tento kartáč nevlastním, ale už jsem si ho i zkoušela a četla o něm. Trošku mi vadí, že nepročeše (u mě) spodní vlasy. Jinak je fakt super a netahá :).

    OdpovědětVymazat
  2. po tom som veľmi dlho túžila. sesterka ho má a je s ním veľmi spokojná... ale tak som si uvedomila, že ja si vlasy vlastne nečešem, takže neviem, na čo by mi bol :D.

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ten na cesty a je božský! :) Musím souhlasit, že tohle je super vynález :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.