pátek 15. srpna 2014

Shopping is the best medicine/relax/therapy



Ahoj milí čtenáři,
Mrzí mě neaktivita tady na blogu. Myslela jsem si, že o prázdninách přidám více článků, aby se blog trochu rozjel. Ale nemám nějak náladu být na PC. Asi se snažím nasbírat, co nejvíc sil to jde.

Dnešní článek bude o oblečení, kterou miluju více než kosmetiku. Ale z nedostatku obchodů v mém okolí nemám možnost svoji vášeň pěstovat. Přikláním se k tomu, že nakupování je ta nejlepší terapie, a proto ji mám ráda. Jenom když píšu, mám chuť strávit celý den po obchodech a to jsem nakupovala s kamarádkou 9 hodin :D

Nelíbil se mi trend neonové barvy, animovaná zvířátka a londýnská tématika. Zvířátka by měla zůstat ve filmu a Big Ben v Londýně. Tohle nebylo nic pro mě, ale pokud to nosí někdo jiný, tak mi to nevadí, pokud se to líbí jemu, tak proč ne. A mám  to ráda, že každému se líbí něco jiného, protože ty kombinace jednotlivých kousků oblečení jsou velice originální mnohdy velice inspirativní. Tak každý noste to, co se vám líbí, jste to vy a váš život a je jen na vás do jaké míry se necháte ovlivňovat vašim okolím.

Ale letos mě to oblečení prostě baví, crop topy jsou krásné, ikdyž si je nekupuju, protože by mi neslušeli, ale i tak mi to nezabrání, aby se mi líbily. Nejvíc mám ráda kytičkované, s kulatým výstřihem a ¾ rukávem. Poté se mi líbí ty čísla, co jsou na dresách, s kraťasy high waisted  a neupraveným drdolem, to vypadá sportovně a slušivě . A všude samé košile s límečkem, což je snad můj nejoblíbenější kousek šatníku. A ruksaky,  za tohle jsem fakt ráda, že se vrátilo zpět do mody. Chápu lidi, co neradi nosí kabelky, protože občas je to hodně nepohodlné a když toho máte moc, tak přepadáte na jednu stranu a baťohy se mnohdy nehodí a k tomu všechny vypadají sportovně a postrádá prvek elegance.  A ruksaky jsou ideální řešení a já neviděla žádný škaredý v obchodech.

Oblíbený obchod nemám, každý má jiné oblečení a nedá se říct, že zrovna v tomto obchodu najdu, to co bych chtěla. Projdu si všechny a co se mi líbí, to si koupím. Ale dávám přednost Vaňkovce před Olympií. Ve Vaňkovce je to všechno blíž a ty obchody jsou hned vedle sebe a taky se v ní cítím příjemnějí!
Doplňky najdete TADY
Ceny si si u oblečení nepamatuji, protože jsem účtenky vyhodila.

GATE 
Tento svetr má velké očka, tak si musim dávat pozor, protože se hodně zachycuje. Na první fotce barva neodpovídá realitě, takže jsem nafotila detail zblízka, abyste viděli, jakou má barvu ve skutečnosti.

 Nemám ráda nápisy typu Love is hard, ale tento se mi líbí, hlavne černý podklad na bílem. A vtipné nápisy? Ty uplně miluju!

 Barevné věci prostě k létu patří.

Kopretinkové šaty jsou úžasné pro své využítí - na koupák, do města, na procházku. Jsou vzdušné a je vám v nich příjemně.


 TALLY WEIJL
Na mě kraťase high waisted odhalují až moc kůže. Nevadilo by mě to, kdybych měla postavu jako modelka. Ale normální kraťase prostě v obchodech nenajdete. Takže mě nezbývalo nic jiného než se s tím smířit.


Rifle u kterých se mě nadchla jejich barva, která je klasická modrá.Já sháněla boyfrendy, ale žádné pěkné jsem nenašla a když už jo, tak byli tak roztrhané, že i jako kraťase by posloužili dobře.


CALLIOPE
Kraťase s krásným vzorem a z 1029 Kč slevněné na 159 Kč, no nešlo je tam nechat.

RESERVED
Tohle je podle mě něco me trikem a crop topem. Takový hybrid. Na mě je taky hodně široký, ale takový kousek ještě nemám a sháněla jsem něco s takovým dresovým číslem. Pokud se tenhle trend nějak jmenuje, tak mi dejte vědět!


MOIRA
Jízda na kole je jededn ze dvou sportů, co mě baví. A když už mě teda baví, tak proč si ho ještě nezpříjemnit pohodlným oblečením


Cropp Town
Taková "aktovka" mně ve sbírce chyběla a pak tričko, které je dárek pro kamarádku.

??
Tyhle šato naprosto miluju, nejen že jsem je vychytala ve slevě, ale hlavně kvůli tomu, že jsou naprosto romantické a moc a moc se mi líbí.


Tak co vy a nakupování? Napiště mi, co jste pěkného koupili.
Krásný víkend

9 komentářů:

  1. Krásné nákupy. Musím říct, že se mi líbí hned několik kousků jako ty poslední šaty, květované kraťasy, top s aztéckým vzorem i ten svetr z Gatu. Je vidět, že ses docela vyřádila,ale tak to má být! Taky mám ráda nákupy a beru je jako odreagování :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za milý komentář a že se ti něco líbilo :) Já se vyřádím nejvíc v létě, protože je všude spousta barev narozdíl od zimy ..

      Vymazat
  2. Krásné nákupy!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kousky, nejvíc mě zaujala kabelka, jsem na ně totiž hodně zatížená. A není nad to koupit nějaký super kousek ve slevě, to má člověk radost dvojnásobnou.

    http://i-love-bijou.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. No, to byl tedy nákup :P ... Chápu tvou radost z květovaných šatů, jsou opravdu moc hezké :-) I ty kopretinové jsou super :-)

    S pozdravem,
    Skills of Art
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí ta aktovka a bílý top s číslem :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ty kytičkovaný šaty jsou dokonalý a to tričko s citátem taky :)
    Děkuju za pěkný komentář na blogu :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se nejvíce líbí ty kopretinkové šaty :).

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera, hlavně ten Gate svetr. :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.