pondělí 18. srpna 2014

Catrice Camouflage cream


Krásný den všem,
Dneska si dáme recenzi na tenhle proslulý korektor, známý je svými krycími schopnostmi za dobrou cenou a snadnou dostupnost. Já sama byla na tenhle korektor zvědavá a naštěstí moje očekávání nezklamal. Ikdyž chápu, že někomu se nezalíbil, ale všechno je hodně individuální, někomu sedne líp někomu míň a každý má úplně jiné očekávání a nebo už vyzkoušel lepší věci než tohle.

Já se vám musím přiznat, zpočátku jsem Camouflage cream používala jako korektor, ale později jsem přestala, protože ho vystřídal Dermacol makeup Cover, ale říkala jsem si škoda, že tam jen tak leží a to, že jsem ho jeden čas používala hodně intenzivně, tak vůbec neubýval! Tak jsem pro něj našla jiné využití a to jako báze pod oční stíny. A jak obstál? Na výbornou, stíny mi drželi celý den a nemám proti tomu žádné výhrady. A co vy máte doma nějaký výrobek, který používáte na něco jiného, než byl určen? 


CATRICE CAMOUFLAGE CREAM  - cena 74,90 Kč (3g)

OFOCIÁLNÍ POPIS PRODUKTU:
Hvězda v krytí.Naprostá nutnost pro dokonalou pleť. Krycí krém Camouflage s dlouhotrvající texturou se jednoduše vpije do tvé pleti a spolehlivě zakryje nedokonalosti pleti, pigmentové skvrny a červené žilky. Krycí krém nabízí vysoké krytí. Dostupné ve 3 odstínech. 


ODSTÍNY:


 MŮJ NÁZOR:
Balení -> korektor je v kelímku, který je malý a z plastu. Odšroubujete víčko a korektor nanášíte prsty či štětečkem. Když nanášíte prsty, což je není hygienické, tak si zašpiníte kelímek, protože na černé ej všechno vidět. Ale myslím, že tohle není důležité, tak se vrhneme na jeho schopnosti.

Barva -> já mám 020 Light Beige a na mě je to hodně tmavý. Vždycky si beru ten nejsvětlejší, ale lidi v drogerii občas nedají věci na správné místo a tak to dopadá. No měla jsem si to zkontrolovat

Konzistence -> krémová a tuhá, ale když to nanesete prstem, tak korektor se vám na prstě trochu rozpustí a pak je s ním o mnoho lepší nanášení  než štětečkem. Korektor taky zvýrazňuje suchá místa a musíte ho dobře zpracovat do pleti, protože jak je tuhý, tak pleť nesjednotí a zůstává na povrchu, takže je potřeba buď nanést opravdu málo a nebo pak velmi dobře zpracovat.

Krytí -> perfektní, zakryl téměř všechno a pro mě je  na stejné úrovni jako Dermacol Makeup Cover

Výdrž -> pokud vydrží celý den, to vám neřeknu, protože já ho měla většinou  6 - 8 hodin, ale když jsem došla domů, tak mi na pleti stále držel bez hnutí.

ZHODNOCENÍ:
Jsem z něho nadšená, že za tu cenu udělá tak skvělou prácí. Kryl na jedničku. Ale na mě je hodně tuhý a vadí mi, že ho musíte dobře zpracovat, jinak vám půjde vidět. A to je teda něco na moje nervy. Klidně se k němu po čase vrátím, ale zatím budu hledat dál, jestli nenajdu něco lepšího 





Jsem opálená, takže v létě je na mě zas korektor světlý.



Krásný start do nového týdne :)

8 komentářů:

  1. Také jsem si ho koupila, ale zatím čeká na to, až dopotřebuji svůj stávající korektor. Jsem na něj zvědavá, jestli bude opravdu tak skvělý, jak o něm všude čtu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho celkem ráda, určitě patří k těm lepším korektorům, co jsem kdy zkoušela.
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma 010 ivory a je super. Před létem mi vyhovoval odstín, teď je na mě však trošku světlý. Vyhovuje mi na zakrytí kruhů pod očima :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli budete dělat recenzi na EOS? :) Plánuji o koupi a váš názor by mě zajímal.

      Vymazat
    2. jj recenzi bych do prázdnin chtěla udělat. Ale víš co je to hodně individuální, já četla samé kladné recenze, ale já sama si z toho na zadek nesedla. Jsem hodně zklamana a vím, že si ho už nikdy nekoupim. Ale někde ve skrytu duše doufám, že možná změním názor .D On na rtech vydrží max 1,5 hodiny a musíš si tím rty přejet tak 7krát, aby jsi na rtech něco vůbec měla, tím pádem rychle ubývá. A rty mi rozhodně nehydratuje. Já vím, že se k němu nevrátím .. Doufám, že taková mini recenze ti bude aspon trochu pomůže :)

      Vymazat
    3. Ahaa, tak to je špatný :/. No uvidím, ještě si to rozmyslím, každopádně díky moc za odpověď! :)

      Vymazat
  4. Vypadá hezky, ale taky mám Dermacol Cover, a ten mi zatím stačí :)

    OdpovědětVymazat
  5. konkrétne pre mňa je toto najlepšia vec akú kedy v drogériách predávali nosím ho trošku a zakryje aj nemožné používam ho už dosť dlho a neviem si predstaviť nič iné, ale ak nájdeš niečo lepšie rozotierateľné určite daj vedieť :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.