středa 5. srpna 2015

TOP 5 produktů 2015


Vždy když nakupuji, tak přemýšlím, jaký ten produkt bude, zda s tím budu spokojená nebo mě to zklame, ale v tomhle článku nebude o zklamání řeč ba naopak je to o mých svatých grálech, na které nedám dopustit a všem bych je vřele doporučila. Každý máme doma nějaké, a pokud žádné nemáte, tak já vám v tomto článku dám pár tipů.   

1. Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire
-          na tuhle voňavku chystám recenzi, protože ona si zaslouží článek plný obdivu a nadšení. Je pochopitelné, že ta vůně nesedne všem, ale pro mě je to ta nejúžasnější vůně na světě, alespoň ji ovoňte a udělejte si názor, pro mě je prostě dokonalá. 

 2.       Tangle Teezer  
-          Tento kartáč by měl vlastnit každý. Vlasy se s ním češou líp, nevyškubává vám vlasy tolik jako klasické hřebeny, nebolí to s ním a splňuje to, co má. Všichni si ho v mém okolí si ho chválí a nechtějí už nic jiného. A já plánuji svojí sbírku rozšiřovat. Více zde

   3. The Body Shop Glazed Apple - krém na ruce
-          Nejvoňavější krém na ruce na světě, je to tak slaďoučká vůně a navíc splňuje, co má – skvělá hydratace a vůně na rukou opravdu vydrží. Více zde

   4. Štětce PetraLovelyHair
-          Já dříve měla nějaké smetáky z Ebay, ale potom jsem se rozhodna zainvestovat, i když nevím, jestli jsou to ta správná slova, protože Péti štětce jsou opravdu za hubičkou, když povážíme cenu ostatních štětců. Jsou opravdu dokonalé, nevypadávají chlupy a skvěle se s nimi pracuje. 

   5 Regina Placenta - jelení lůj
-          Chápu, že většina z vás je teď znechucená/vyděšená, ale je to ten nejlepší jelení lůj na světě.  Často jsem mívala popraskané a vysušené rty, ale s tímhle malým pomocníkem už nikdy.  Je vážně bezchybný – dlouhá výdrž, hydratuje a regeneruje, tak to zkuste. 



2 komentáře:

  1. TT ja miluji.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. u mňa by bola tiež Thierry Mugler Alien na prvom mieste, akurát ale vo verzii Essence Absolue, túto som ešte neskúšala :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.