neděle 2. srpna 2015

Co je v mé kosmetické taštičce

Většina holek nedá bez kosmetické tašky ani ránu,  skladujeme v ní věci, které budeme během dne potřebovat a co v ni běžně mám já? Čtěte dále..

Na úvod bych řekla, že mám taštičku od Zoelly, která snad nijak blíž představovat nemusím a objednávala jsem si to z feelunique.com. Taštičku mám velice ráda je pěkná, bytelná a má gumový povrch, který jde lehce očistit.

1.       Hřeben, gumičky, pinetky
Každá z nás ví, že žádný účes nevydrží celý den. Občas je potřeba použít pinetky, někdy nás vlasy štvou, tak je svážeme do gumičky, a aby nebyli hodně rozcuchané, tak je učešeme.

2.       Antiperspirant
Denně se několikrát přestříkáme, jelikož nám to dává pocit pohodlí a smrdět nechce nikdo.


3.       Rtěnka, jelení lůj, zrcátko
Naše rty potřebují nějakou ochranu a já nedám dopustit na jelení lůj. Hodně často mám vysušené rty, takže tohle je moje celoroční nutnost. Nosím sebou i rtěnku, protože je ráda používám a nejradši mám ty, které mi na rtech neudělají žádnou paseku jako např. v podobě zůstávání na okraji zatímco ve středu rtěnku nemám, proto mám moc ráda ty, které se smažou cel=.  A všechno je potřeba si zkontrolovat v zrcátku, zda není potřeba něco doupravit.

4.       Pudr, korektor, štětec
Pleť  je potřeba během dne zapudrovat, aby se nám neleskla a  korektor může během dne  postupně zmizet, takže ten je taky nutností a to všechno doladíme pomocí štětce. 


5. Voňavka, krém na ruky 
Miluju voňavky, a proto nosím svoji nejoblíbenější v miniatuře, protože hned mám lepší pocit, když se můžu přestříkat. Často mám suché ruky, takže krém na ruky nesmím nikdy zapomenout doma a jelikož většinou bývají velké balení, tak ho nosím v takovém malém kalíšku, aby mi nezabíral moc místa.


 Krásnou neděli všem :)


3 komentáře:

  1. Super výbava :) Pudr stay matte je super a mimochodem líbí se mi tvůj štětec na pudr :))

    Freeman - pleťové masky

    OdpovědětVymazat
  2. Ta taštička je tak rozkošná! Zoellu miluji :). Jinak antiperspirant od Garnier mám v růžovém provedení a už si asi nikdy nepořídím žádný od jiné značky, je boží :).¨
    www.laleitr.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Kosmetická taštička je nádherná :) pudr od Rimmelu mám také ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.