čtvrtek 25. června 2015

Co mě zaujalo v drogérii

Ahoj všichni,


Máte taky pocit, že Rossmann není už to co býval? Já prostě tento pocit mám, poslední dobou mě to tam téměř nic nezaujalo a akce taky nic moc, párkrát se mi stalo, že některé věci, které byly i ve slevě, jsem sehnala levněji v Tetě. Ale jednou jsem měla chvilku času, tak jsem se rozhodla vám pofotit, co mě zaujalo.  Bohužel jsem nevyfotila všechno, co jsem chtěla, protože v Rossmannu byla vizážistka, která šla za mnou 3krát.. poprvé - jestli nepotřebuju s něčím poradit, podruhé – zda nechci poradit s výběrem makeupu, potřetí – jestli se nechci nechat nalíčit.  Já chápu, že dělá svoji práci, ale já jsem jí byla tak zaskočená a poté mi už nebylo vůbec příjemné, jak za mnou chodila, protože jsem ten den nechtěla nic kupovat a bylo mi jasné, že by mi něco vnutila a přesvědčovala mě, jak mi to sluší a na to jsem neměla rozhodně náladu a ani nervy. Takže jsem něco vyfotila a pak jsem zmizela, jako pára nad hrncem.   


Oblíbeny či neoblíbený ?? A pokud jste ho chtěli někdy zkusit, myslím, že teď  je na to vhodna doba/cena

Max Factor má pořádný výprodej a tyhle tvářenky vypadají moc krásně, hned bych si koupila jednu, kdybych byla tvářenkový typ

Limitka  essence, které mě vždy nechávají chladnou

Maybelinne řasenky umí, zrovna tahle je velice oblíbená u youtuberky Gabby

Co se týče různých pleťových vod, tak u mě vede Nivea

Tohle naprosto voní úúžasně a muj favorit je fialový!

Rtěnky od Max factor za tuhle krásnou cenu a taky krásné nositelné barvy

1 komentář:

  1. Upřímně? Rossmann už dávno není moje oblíbená drogerka. V poslední době jsem si nejvíc oblíbila Tetu, ve které někdy věci seženu levnější, než v Rossmannu nebo DM :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.