sobota 14. února 2015

Cosmetic Brushes by LovelyHair


Ahoj,

dnes bych vám ráda ukázala něco, po čem jsme s Lenčou už hodně dlouho toužily. Z názvu článku už vám to musí být vlastně i jasné. Jedná se o kosmetické štětce od Péti Vančurové alias Petry Lovely Hair. 
S Lenčou se moc rády díváme na Pétiny videa a nejen to. Péťa je úžasný člověk, který dokáže náramně  zvednout náladu a navíc je ohromně šikovná, její tutoriály jsou vždycky naprosto božské. 

Po štětcích jsme už uvažovaly i od jiných značek, ale jak jistě víte, některé značky jsou opravdu velmi drahé a sehnat je není ani jednoduché. 
Štětce od Péti se nám vždycky hodně líbily. Já jsem už také hodně dlouho hledala nějaký pořádný štětec na make-up, jelikož mám jenom ploché štětce, u kterých mám občas pocit, že make-up až tak dokonale nerozetřou a nezafixují v pleti jako ty širší. Nakonec jsme se prostě rozhodly jednoduše a myslím, že to bylo jedno z nejlepších rozhodnutích ohledně kosmetiky.

Takže bych vám dnes chtěla ukázat pár fotek a říct pár slov. Tohle není vyloženě recenze, je to spíše něco na způsob first impression. 
Štětce Petra Lovely Hair jsou opravdu na pohled překrásné. A nejen na pohled. Vypadají luxusně, profesionálně, hodí se příjemně do ruky a jsou také velmi precizní a velikostně jsou více než vyhovující, takže s nimi uděláte i krásné detaily na oční víčkách. A hlavně, štětinky jsou až nebesky jemňoučké, ale zároveň odvedou práci jakou mají. 
Rozhodně je můžeme doporučit dál. Jestli hledáte nějaké kvalitní štětce za skvělou cenu, určitě jděte do těchto Petra Lovely Hair. Opravdu stojí za to!






 štětec na pudr (B02)

 štětec na make-up (BO1) - můj favorit!

 plochá štětec na oční stíny (B04)

 tužkový štětec na oční stíny (B05)

blendící štětec na oční stíny (B03)

Přeji vám krásného a šťastného Valentýna i krásný víkend.

T.

7 komentářů:

  1. Ráda bych vyzkoušela od Péti její štětec na pudr:) Tyto vypadají taky hezky, ale podobné už mám, takže by bylo zbytečné je kupovat, alespoň prozatím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě Pétin štětec na pudr zkus, myslím, že se ti bude rozhodně líbit. :)

      Vymazat
  2. Jé, všechny jsou krásné, v tomto složení bych je brala, asi se musím zase na její nabídku podívat. Čím víc štětců mám, tím víc jich chci. Péťu také sleduji moc ráda, videa má dokonalé, kvalitně sestříhané, obsahově parádní, skvěle namluvené, není tam snad co vytknout. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Radko, s tím, že čím víc štětců mám, tím víc jich chci, to mám úplně stejně. Hlavně toužím po nějakých od Real Techniques, zvláště po těch z nejnovější luxusní zlaté kolekce. :D
      A souslasím, Péťa má kvalitní videa a člověk se hned cítí lépe, když ji vidí a slyší. :))

      Vymazat
  3. Tato sada vypadá skvěle, na kolik vás vyšla? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to Basic řada, která vyjde na Pétině eshopu na 549 kč za jednu. :)

      Vymazat
  4. Mne od Petry štětce moc nelákají, i když jak jsem viděla ty její poslední novinky (takový ten plochý štětec na konturování), tak o nich trochu uvažuju. Ale momentálně toužím po té velké sadě štětců Zoeva, tak asi nebudu utrácet.

    Maru Giveaway o vůně Like an unforgettable kiss

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.