středa 30. července 2014

RIMMEL London foundation Wake Me Up


 Krásný den všem,
jelikož většina recenzí bych o mých míň oblíbených produktech rozhodla jsem se to změnit.


Rimmel je charizmatická značka přinášející trendy z Londýna, z centra módy a kulturního dění. Londýn i Rimmel jsou plné života, barev a individuálních stylů mladých dívek a žen. Pořád se zde něco děje! Londýn je plný akcí a Rimmel je plný novinek.
Union Jack jako typický prvek vlajky, královská korunka či produkty inspirované londýnskými ulicemi, to je to, co dělá produkty Rimmel London mladou trendy ozdobou každé kabelky, kosmetické taštičky či koupelnové skříňky.


RIMMEL London Make-up Wake Me Up - cena 269 Kč (30ml)

OFICIÁLNÍ POPIS PRODUKTU:
  Probuď svou pleť!
  • snadno roztiratelná textura pro 100% zakrytí pórů a přirozeně vypadající pokožku
  • mikroperličky pro rozjasnění pleti a zdravě vypadající lesk
  • peptidy pro zlepšení elasticity pleti
  • vitamíny a hydratační komplex pro vyživení pleti
  • ochranný faktor SPF 15 pro ochranu proti škodlivému slunečnímu záření
  • bez parabenů

 ODSTÍNY:



MŮJ NÁZOR: Já se bála hodně těch třpytek, ale když jsem ho používala, tak jsem ani žádných třpytek nevšimla a ani moje okolí.

Balení -> nejhezčí balení, které jsem kdy viděla. Pumpička je podle mě ten nejlepší aplikátor ze všech, napumpujete si toho tolik, kolik přesně chcete a nehrozí žádné vytečení! Lahvička je z pevného skla, takže rozbití snad nehrozí, tudíž je dobrý i na cestování. Celkový dojem je velice elegantní, žádné zbytečné nápisy a přeplácanosti, jak to některé výrobky mají.

Odstíny - > já mám 100 Ivory, tenhle odstín mi ze všech mých makeupů sedl nejlíp, potřebovala bych sice o malilinko světlejší, ale i to je úspěch, když v naší republice světlé makeupy nejsou. Všechny odstíny seženete TADY. Více uvidíte na fotce


Konzistence ->  ta mi taky moc vyhovovalo, narozdíl od Match Perfection není tak vodový a dobře se mi nanášel a pleť  mi krásně sjednotil


Krytí -> kryl uplně perfektně ze všech makepů, co jsem kdy vyzkoušela. Zakryl mi i kruhy pod očima, začervenalé místa, drobné nedokonalosti a mini pupínky. Ale zas nečekejte zázrak, něco bude potřeba doladit korektorem, ale u tohoto makeupu jsem ho ani moc nepotřebovala, protože žádný korektor mi pupínek nezakryl tak, aby splynul s pletí. A já byla spokojená s tím, co mi vyčaroval tenhle makeup.

Výdrž -> úžasný,vydržel celé ráno až do odpoledne. Ale všimla jsem, že po pár hodinách se začnete lesknout, takže bude potřeba se občas přepudrovat

+ balení, konzistence, krytí, výdrž, cena v akci (159 Kč), odstíny (za to, že u nás v ČR není ten nejsvětlejší,  Rimmel nemůže)
-         - nic




Odstín jak na fotce, tak i ve skutečnosti je pro mě hodně světlý. Důvod je ten, že jsem opálená. takže mi vůbec nesedí.


 Krásný zbytek týdne!

2 komentáře:

  1. Ahoj, byla jsem jednou blogerkou nominována na tzv. Liebster Award a v rámci tohoto "tagu" bych chtěla nominovat i tebe, více info zde - http://katienajmannova.blogspot.cz/2014/07/tag-liebster-award-cz.html doufám, že se zúčastníš:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mala som z neho najsvetlejšiu vzorku, bol dobrý, ale taký priemer, aspoň u mňa. Výdrž nič moc. :)
    Ďakujem za komentár.
    Fashion Happenss

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.