čtvrtek 29. května 2014

Famespiration - by Carrie Bradshaw

Ahojte,

moc vás dneska večer zdravím.
V této kategorii se potkáváme poprvé a já jenom řeknu, že se bude jednat o články isnpirované módou slavných. Občas si vyberu filmovou/seriálovou postavu, jindy zase konkrétně nějakou celebritu a ne postavu, kterou ztvárňoval/a v nějakém zpracování.
 A jako první jsem si zvolila Carrie Bradshaw, protože Sex ve městě je jedním z mých srdcových seriálů a filmů, pokaždé se u toho zasměju a hlavně, Carrie je absolutní módní chameleon a závislák na velmi drahých a přesto nádherných botách od Manola Blahnika.
Dalším důvodem, proč jsem si vybrala Carrie je vlastně i její herecká představitelka, Sarah Jessica Parker. Já ji považuju za naprosto úžasnou herečku,  a i když se to může zdát jako poměrně zvláštní důvod, tak mi svou výškou, která je hodně podobná té mojí, dodává trochu odvahy, protože ona je vždycky nádherná a sebevědomá, mladistvá a i přesto, že je malá, tak dokáže být velká osobnost a vzor pro miliony a miliony dívek a žen po celém světě.

A tady už je pár Carrieiných outfitů









Opravdu doufám, že se vám článek aspoň trochu líbí.
A mějte se překrásně. :)

Triss

1 komentář:

  1. S. J. Parker je moje nejoblíbenější herečka, nejraději ji mám samozřejmě v Sexu ve městě, ale ráda jsem koukala i na ostatní filmy s ní. Vybrala jsi hezké outfity.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.