pondělí 5. května 2014

April Favourites


Ahojte,

je tady opět pondělí a když už jsem teda dneska doma, tak jsem hodně přemýšlela, co vám sem dám za článek. Co by se vám možná mohlo líbit. 
Nakonec mě napadlo, že by nebylo vůbec špatné, kdybychom na blogu založily pravidelnou měsíční rubriku "Favourites" neboli "Oblíbené".
Tak, jak to dělají blogerky a vlogerky v zahraničí, a některé určitě i v České republice, bych já nebo Lena nebo my obě za koncem každého měsíce uvedly pár kousků naší oblíbené kosmetiky, která nám nějakým způsobem učarovaly za uplynulý měsíc. 

Ráda fotím, ať už knížky u sebe na blogu, nebo cokoli jiného, tak mě vyhlídka focení mých oblíbených April Favourites velice zlákala. 
A tak vám tady ukážu, které výrobky jsem si za měsíc duben oblíbila nejvíce, do kterých jsem se prostě zamilovala. :)

The Key - Justin Bieber

Tak do této vůně jsem se naprosto zamilovala! Justin ji pro holky vymyslel opravdu úžasně. Designově je také krásná, bílá a zlatá dohromady s fialovou aplikací uvnitř. Je to jednoduchá a přesto úžasně efektivní kombinace. Vůně je také moc krásná, taková ženská i dívčí zároveň a hlavně vydrží strašně dlouho. Vlastně vydrží od té doby, co ji na sebe nastříkáte až do doby, než to oblečení dáte vybrat. Úžasná. Moje jasná oblíbenkyně, i když až na druhém místě. :D

Složení:

Hlava
ovocné tóny

Srdce
Květinové tóny

Základ
dřevo, pižmo, vanilka

 Rival de Loop, Clear - up Strips

Tak přesně tohle jsem hledala od té doby, co Essence přestala prodávat jejich čistící pásky na nos. Tehdy mi to velmi pomáhalo a bylo mi líto, že už se neprodávaly, protože opravdu pomáhaly.
Ale nedávno, úplně náhodou, jsem narazila na tyto pásky a řekla bych, že jsou stejně tak dobré jako ty z Essence nebo ještě lepší. Opravdu, černé tečky nemají šanci, krásně vyčistí póry a osvěžují pleť.

Rimmel London Stay Matte, Liquid Mousse Foundation - 100 Ivory

Tento make - up je jeden z mých dlouhodobě nejoblíbenějších. Pro mou pleť má úžasnou barvu i konzistenci a krásně kryje všechny nedokonalosti. Když použiju na výraznější pupínky navíc korektor, tak je výsledek ještě lepší. Po dlouhé době jsem našla konečně make-up, který mi opravdu vyhovuje. Chválím.


Air Soft Powder by Oriflame Beauty - Odstín Clear

Tento jemňoučký pudr je také mým dlouhodobým oblíbencem, protože už ho nějakou dobu používám a nedám na něj dopustit. Je opravdu velmi lehoučký, takže hned zapomenu, že ho vůbec na obličeji mám. Některé pudry mi připadaly na tváří takové těžké a až moc výrazné, ale tento je pro mě jednička. Navíc velmi pěkně voní.


 L'ORÉAL paris Mega Volume Miss Manga

Miss Manga je moje absolutně nejoblíbenější řasenka ze všech. Už jsem slyšela, že někomu nesedla. A to se samozřejmě může stát. Ale já jsem se do ní zamilovala na první tah řasami. Má krásný design, i když jinak růžovou až tolik nemusím. Kartáček má super tvar, který řasy o hodně zvedne. Kartářek má navíc i kolínko, které mu umožňuje pohyb o 360 stupňů, i když bez tohoto bych se minula. Protože jsem si myslela, že se to kolínko dá v určitém úhlu jakoby zaseknout, aby v té poloze kartáček zůstal, ale to bohužel nejde.
Jinak je to pro mě osobně fenomenální řasenka.


Rimmel London - 60 seconds naill polishes - Rita Ora

Tady přichází má posedlost s laky na nehty. A přesně na tyto jsem čekala od té doby, co jsem se dozvěděla, že vůbec jsou, ale ještě se nedostaly do ČR. Jsou krásně rozděleny na pastelové, jemnější barvičky a na sytější, výraznější barvy.
K nám se dostalo celkem 8 barev, ale v celé kolekci je těch barev o hodně více a to mě docela mrzí, že se k nám nedostaly. Jsou tam třeba i krásné tělové odstíny a další odstíny modré nebo oranžové nebo jiných barev. Ale když se podívám na laky od Rimmelu z jiných kolekcí, tak tam na výběr už jsou i jiné, třeba pestřejší barvy. Ale tyhle jsou, kromě Coloramy, moje absolutně nejoblíbenější a navíc Rita Ora jako ambasadorka? PERFEKTNÍ!

 odstín 703 - White Hot Love

odstín 613 - Midnight Randezvous

odstín 873 - Breakfast in Bed

odstín 323 - Don't Be Shy

 
odstín 863 - Not Disturb


Mějte se dnes krásně a hodně štěstí ve všem. 

With love,
Triss

1 komentář:

  1. Pásek na černé tečky jsem si ještě nevšimla. Zkusím se po nich podívat. Už před lety jsem nějaké zkoušela. Byly celkem drahé a efekt nula, tak třeba tyto budou lepší :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za každý komentář.